Eastern Palace!!!

IMG_1227

Wat een leuke dingen kan je er mee doen! De nieuwste suite van Stampin’Up! De Eastern Palace Suite. Kaarten, cadeaudoosjes, leuke dingen voor in je huis en wat je zelf allemaal bedenkt met deze mooie stempels, thinlits dies, gouden stickers, prachtig papier en ook nog 3 van de nieuwe kleuren inkt. In principe is dit alles pas vanaf 1 juni te bestellen, maar…. Van 1 mei t/m 31 mei is de suite al in twee varianten te bestellen! En 1 mei, is morgen al!!!

Er is een bundel waar beginnende stempelaars heel goed mee uit de voeten kunnen en een bundel voor gevorderde stempelaars. Bij beide pakketten zit een gratis nieuw product. Bij de Starter Bundle een pak Very Vanilla kaarten en enveloppen en bij de Premier Bundle een pak Very Vanilla enveloppen en een pak Very Vanilla Thick Cardstock.

Op woensdagavond 31 mei is het bij Stempel Hotspot Zaandam Playtime!!! Deze avond gaan we aan de slag met deze suite. In de agenda staan de details over deze avond.

Natuurlijk kan je bij Stempel Hotspot Zaandam terecht om deze mooie suite te bestellen. Ik verzorg je bestelling heel graag en zorg altijd voor een leuk bedankje bij je bestelling.

Als je op Eastern_Palace_Flyer_UK klikt zie je de bundels die te bestellen zijn van 1 mei t/m 31 mei.

#stampinup, #stempelen, #creatief, #easternpalace

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s