Ze hield van dansen en van goud

IMG_1257
En eigenlijk zou ze vrijdag 12 mei 60 jaar moeten worden. Ook al is ze er zelf niet meer, toch is het fijn om een mooi kaartje voor haar te maken. Al zou ze de basis wat te donker hebben gevonden. Knallen moest het, het liefst met zo veel mogelijk glim en schitter.

Ik heb m’n favoriete danseres uit de Beautiful You stempelset weer tevoorschijn gehaald. Ik vond het de hoogste tijd dat ze kennis zou maken met de Eastern Palace Suite. De achtergrond is een combi van spongebrayer en watergespetter. De danseres en de bloemetjes zijn ge-embossed met goud. De jurk en hoed van de danseres heb ik met een blenderpen extra kleur gegeven. De kleuren die ik heb gebruikt zijn Dapper Denim, Lemon Lime Twist en Soft Sky. Het designer series paper en de stickers uit de Eastern Palace Suite geven nog wat extra glans.

Ik denk dat ze het een mooie kaart gevonden zou hebben, die grote zus van mij.

2 gedachten over “Ze hield van dansen en van goud”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s