Ik heb de zomer in mijn bol!

IMG_1280

Een lekker zomers kaartje deze keer, gewoon om te laten zien dat het leven mooi kan zijn. In de nieuwe catalogus staat de nieuwe Color Theory Suite, een hele leuke suite waar je zoveel mee kan en zeker weer in combinatie met andere stempelsets! Voor deze kaart heb ik de stempelset uit de Color Theory Suite (Colorful Seasons) en de stempelset High Tide gebruikt. De tekst komt uit de stempelset Eastern Beauty. De zomerse kleurtjes die ik heb gekozen zijn Crumb Cake, voor de basis van het strand en het hout van de stoel, So Saffron voor het strand en de zon, Marina Mist voor de zee, de lucht, de vogels en de tekst en Peekaboo Peach voor extra accent in de zon en de stof van de stoel.

Dit alles heb ik gesponsd en gestempeld op Shimmery White papier. Dit is een wit basispapier met een heel mooi glimmertje erin, het is ook heel erg geschikt om aquarelachtige dingen op te doen. Dit papier heb ik geplakt op 1 van de vellen Wood Texture Designer Series Paper. Dit is ook weer zo’n must have uit de nieuwe catalogus! Het zijn 48 vellen papier met heel veel verschillende houtstructuren. Dit is zo veelzijdig in te zetten. Als een klein accent zoals op deze kaart, maar met de nieuwe dies waar je een mooi kratje mee kan maken ook als hele originele kadoverpakking! Dit papier zal in komende blogs heel veel voorbij komen denk ik. Het geheel heb ik op het stranderige Sahara Sand Cardstock geplakt.

Het resultaat is een leuk zomers kaartje om zomaar eens naar iemand te sturen. Leuke post is leuk om te maken, leuk om te sturen en leuk om te krijgen!!!

Vanaf 1 juni kan iedereen alle leuke producten uit de nieuwe catalogus bestellen, ik verzorg graag je bestelling. Wil je graag wat meer informatie over Stampin’Up!® of over de workshops die ik verzorg, neem dan contact met me op, dit kan via deze link:  Contact. Wil je kijken welke workshops wanneer gepland zijn, kijk dan in de Agenda. Ik hoop je te zien bij Stempel Hotspot Zaandam!

Groetjes Jacqueline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s