Nog een challenge

IMG_1402

Woensdag stond er een nieuwe challenge op Freshly Made Sketches.
Aangezien ik de vorige erg leuk vond om te maken, ging ik er nu ook weer mee aan de slag.

De uitdaging was om met deze schets een kaart te maken…
IMG_1401

Ik wilde graag de kleur Emerald Envy gebruiken. Ik vind dit een hele mooie kleur die door de nieuwe in-color kleuren een beetje verwaarloosd was de laatste tijd. Ik heb ‘m gecombineerd met toch een nieuwe kleur Tranquil Tide (de donkere groen). Ik heb de eerste stempelset gebruikt die ik gekocht heb en waarmee mijn Stampin’Up!®  avontuur dus begon. Namelijk de Playful Backgrounds. Een hele mooie stempelset waar je vanzelf creatieve ideeen van krijgt. Ik heb de Retiformtechniek gebruikt om een mooie vlakverdeling te krijgen. Voor de tekst heb ik een thinlit die gebruikt uit de Eastern Palace Suite, deze gestanst uit Emerald Envy cardstock. De tekst komt uit de stempelset Woodwords, is gestempeld op een stukje Very Vanilla cardstock en voor het cirkeltje heb ik de Layering Circles Framelits gebruikt. Nog wat Very Vanilla Solid Baker’s Twine en een paar pareltjes om het af te maken en klaar is Klara. Ik ben tevreden over het resultaat, de Emerald Envy blijft één van m’n favorieten die jullie nog vaak gaan terugzien!

4 gedachten over “Nog een challenge”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s