Comeback bij Stampin’Up

Ik ben weer terug als demo bij Stampin’Up. Twee jaar geleden stopte ik hiermee omdat ik graag ook andere producten wilde leren kennen en me niet meer gebonden wilde voelen. Dit heb ik gedaan, veel dingen uitgeprobeerd, heel veel ook erg mooi en leuk. Maar wat ik begon te missen was een soort van rode draad. Daarbij miste ik ook de sociale aspecten van het demo bij Stampin’Up zijn. Het mee kunnen doen aan bloghops, een leuk team waarmee ik m’n creatieve dingen kan delen, de leuke bijeenkomsten,…. Dus na een heleboel nadenken heb ik besloten er weer voor te gaan. En het inspireert me enorm. Er is net een nieuwe jaarcatalogus uitgekomen, waar ik een mooi startpakket uit mocht samenstellen. En met een paar van deze producten heb ik deze kaart gemaakt.

Ik hou van stencils, die gebruik ik veel en graag. In mijn startpakket mocht een setje stencils dan ook niet ontbreken, het werden de Decorative masks “Plenty of patterns”. Deze heb ik op een vierkant stuk cardstock gelegd en met een fineliner de contouren getekend. Deze vlakjes heb ik ingevuld met een heleboel gekriebel, ook met de fineliner, beetje zentangle-achtig.
Toen heb ik met zwart embossingpoeder, de libelle gemaakt en geponst. Voor wat extra body ook nog een libelle van vellum eronder gedaan.

De bundel Dragonfly Garden was liefde op het eerste gezicht voor mij. Lekker natuurlijk, vlinders, bijtjes, libellen, bloemetjes, ik hou ervan! En de pons erbij maakt het heel makkelijk om de libellen uit te knippen.

Ik hoop dat jullie het een leuke kaart vinden. Laat je het weten in een reactie?

Je kan bij mij de producten van Stampin’Up bestellen.
Als je nog geen catalogus hebt en dit wel graag wilt, kan ik je deze toesturen. Voor € 7,50 stuur ik de catalogus naar je op en krijg je later in het jaar de mini-catalogi ook toegestuurd als ze uitkomen. Bij een bestelling van € 30,- krijg je de € 7,50 die je hebt betaald voor de catalogi weer terug als korting op je bestelling.

Groetjes Jacqueline

4 gedachten over “Comeback bij Stampin’Up”

  1. Super leuk . Eerlijk gezegd mis ik onze ochtendjes ook wel. Vond het altijd zo knus en mooie materialen. Ik hoor wel wat je weer in petto heb. Liefs

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s