Garden birdhouses

Deze week hadden we een online meeting met de Pinkies, het Stampin’Up-team waar ik deel van uitmaak. En het was leuk, gezellig. Online, ongeveer 30 dames uit Engeland, Nederland, VS en volgens mij was Duitsland er ook nog bij. Het eerste deel van de meeting gaf Michelle, onze teamleider, allerlei tips. En konden we het over van alles hebben. Voor het tweede deel had een collega-demo uit Nederland een project voorbereid wat we gingen maken. En dat was deze kaart.

Het is een techniek om Delfts blauwe tegeltjes te kunnen nabootsen. De beste blauwe inkt die je hiervoor kunt gebruiken is Blueberry Bushel, helaas is deze uit de collectie, maar als je ’m nog hebt liggen kan je die er het beste voor gebruiken. Maar anders is Night of Navy een heel goed alternatief. Het idee is dat je eerst je afbeelding stempelt. Hier kleinere tegels van maakt en die tegels afzonderlijk gaat heat-embossen met clear embossingpoeder. Drie lagen en tussendoor de laag steeds goed laten drogen. Daarna kreukel je de tegeltjes een beetje zodat het lijkt alsof ze een beetje gebarsten zijn. Je kan er daarna nog overheen gaan met een spongedauber en Sahara Sand inkt, dan lijkt het nog echter. Bij die laatste stap had ik ff gemist welke kleur inkt het moest zijn en heb ik de blauwe gebruikt. Volgende keer beter, want ik ga dit zeker nog een keer in alle rust proberen.

Voor deze kaart gebruikte ik de stempelset Garden Birdhouses. Ik vind dit zo’n leukerd met z’n vogelhuisjes, vogeltjes, takjes en bloempjes.

Als je vragen hebt over deze techniek hoor ik het heel graag! En als je op de afbeeldingen klikt kom je in m’n webshop waar ik de materialen voor je heb klaargezet.

Ik wordt altijd heel blij van dit soort meetings. Heerlijk met gelijkgestemden praten over wat ons bezighoudt. En dan nog een mini-workshop erbij. Als je nou denkt, ik wil er de volgende keer ook bij zijn, dat kan! Je kan namelijk ook demonstrator worden bij Stampin’Up! Ik kan je begeleiden het kiezen van je startpakket en daarna met hoe je je demo zijn wilt vormgeven. Laat het me weten als je interesse hebt, ik leg graag uit hoe het werkt.

Groetjes Jacqueline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s