Strand en zee

Afgelopen zaterdag was ik in Egmond bij de demodag van Ellen en Elly. En zulke dagen zijn nou precies de reden waarom ik het zo leuk vind om demonstrator bij Stampin’Up te zijn. We waren met 25 vrouwen bij elkaar, en iedereen houdt van hetzelfde. Dat maakt zo’n dag heel erg gezellig!

Elly en Ellen hadden allebei een project voorbereid wat we konden gaan maken. Natuurlijk kreeg ik het lang niet af, maar ik kon thuis lekker doorwerken. Dus het eerste project is nu af. Ik vind ‘m erg leuk! Zee en strand vind ik altijd een leuke sfeer om iets mee te doen en bij dit project zat nog weer een beetje extra. Een flesje met kleine schelpjes en zelfs flessenpost erin! Wat een feest om te maken. Leuk om ook op andere materialen te stempelen. Dat houden we erin!

In m’n webshop vind je de materialen die ik heb gebruikt voor dit project.

Liefs Jacqueline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s