V.I.P.

Nieuw vanaf augustus 2021!
Ben je nieuwsgierig naar de producten van Stampin’Up en zou je ze graag willen uitproberen, dan is het V.I.P. van Stempel Hotspot Zaandam echt iets voor jou. V.I.P. staat voor Verrassings.Inspiratie.Pakket!

Wat is het V.I.P.?
Iedere maand stel ik een nieuwe Verrassings.Inspiratie.Pakket samen met producten uit de huidige catalogi van Stampin’Up. Je kunt hierbij denken aan designpapier, cardstock, speciale soorten papier, maar ook bijv een spongedauber of andere tools die binnen het budget passen, lint, pareltjes enz enz enz. Op deze manier maak je kennis met veel producten van Stampin’Up zonder volledige pakken te hoeven aanschaffen.

Wat zit er nooit in het V.I.P.?
Stempels en inkt, ik ga er vanuit dat je zelf stempels en inkt hebt. Uiteraard kan je altijd bijpassende stempels en andere materialen bestellen. Ik help je daarmee graag op weg.

Technieken
In ieder pakket zit materiaal om een bepaalde techniek te kunnen doen, niet ingewikkeld, maar wel leuk om je creatieve projecten net een andere look te geven. Soms zul je de techniek al kennen, en is het alleen een reminder.

Facebookgroep
Voor de gebruikers van het V.I.P. ga ik een besloten Facebookgroep maken, hierin zal ik iedere maand in een Facebooklive de techniek voordoen. En ik hoop natuurlijk dat jullie je creaties met het V.I.P. gaan showen, zodat we elkaar ook kunnen verrassen en inspireren. Maar ook als je geen Facebookaccount hebt, is het V.I.P. hartstikke leuk. Ook op Instagram en hier op de website zal ik voorbeelden laten zien die je er mee kan maken en met #stempelvip kunnen we elkaar ook inspireren.

Hoe duur is het V.I.P.?
1x V.I.P. kost € 15,- inclusief verzendkosten
4x V.I.P. kost als je het vooruit betaalt € 50,- inclusief verzendkosten. Je betaalt dan dus € 10,- minder dan wanneer je per maand een V.I.P. bestelt.

Hoe gaat dat met bestellen?
Dit kan je doen door mij een bericht te sturen via dit formulier. Ik stuur je dan een een bericht hoe je het bedrag kan overmaken. Geef duidelijk aan of je het V.I.P. 1x wilt bestellen of 4x.
Iedere bestelling die voor de 5e van de maand wordt geplaatst gaat mee in die maand. Na de 5e bestel ik de materialen bij Stampin’Up en rond de 20e zullen ze worden verstuurd.

Ik hoop dat jullie er net zoveel zin in hebben als ik, als je nog vragen hebt, hoor ik ze graag!

Groetjes Jacqueline