Activiteiten

 Op deze pagina geef ik een overzicht van de activiteiten die ik zelf inplan en die op afspraak ingepland kunnen worden.

Kennismakingsbijeenkomst
Kom je kennismaken met Stempel Hotspot Zaandam en Stampin’Up? Tijdens een kennismakingsbijeenkomst vertel ik je over de activiteiten die ik organiseer en over Stampin’Up. Uiteraard maken we ook een kaartje zodat je zelf kan ervaren hoe fijn het werkt met de producten van Stampin’Up. Er liggen catalogi klaar, daar mag je er een van mee naar huis nemen. Er zijn geen kosten aan verbonden. Het is voor mensen die Stempel Hotspot Zaandam nog niet kennen. Als je wel al bekend bent, maar je een nieuw persoon meeneemt, ben je ook van harte welkom. 

Koffie en Kaart in het Fronikmuseum
Vanaf 27 november 2022 organiseer ik iedere maand een inloopactiviteit in het Fronikmuseum, bij Buurtboerderij Fronik in Zaandam. Je kan tussen 10.30 en 12.30 binnenlopen om een kaart te maken die ik heb voorbereid en een bakkie koffie te drinken. De kosten hiervan zijn € 4,-. Dat is incl het materiaal voor 1 kaart, een kopje koffie of thee en iets lekkers erbij. 

Techniekworkshop
Met stempels, inkt en papier zijn ontzettend veel technieken mogelijk. Wil je leren hoe je prachtige achtergronden maakt? Of hoe je het toch voor elkaar krijgt om een “gouden” tekst op een kaart te maken? Dat zijn nog maar twee voorbeelden die voorbij kunnen komen in een techniekworkshop. Hou de agenda goed in de gaten, deze workshops zijn altijd snel volgeboekt. 

Workshop bij je thuis
Als je thuis een workshop wilt plannen, kunnen we altijd overleggen over hoe je dat graag zou willen invullen. Afhankelijk van de wensen wordt de prijs bepaald.