Activiteiten

 Op deze pagina geef ik een overzicht van de activiteiten die ik zelf inplan en die op afspraak ingepland kunnen worden.

Individuele creatieve introductie tot je nieuwe stempelverslaving
Je ziet op social media al die prachtige gestempelde kaarten en werkstukken voorbij komen en je denkt dat wil ik ook! Maar hoe? Geen probleem, ik leg je graag uit hoe je je eerste stempelafdruk zet, eerst eenvoudig want zo begin je. Ook leg ik je uit wat je nodig hebt om te beginnen. We doen dit aan de hand van een mooie complete kit van Stampin’Up. Je kan hierbij kiezen uit een complete kit waarin je ook een stempelset, inkt en een stempelblok vindt, en een kit waarmee je zonder te stempelen leuke projecten kan maken. Uiteraard help ik je ook op weg met stempelen als je de goedkopere variant bestelt, maar dan kan je thuis niet doorstempelen.
Als je liever begint met andere stempelsets en materialen, is dit ook mogelijk. Ik help je graag met je keuzes. 
De kosten van een individuele introductie zijn bij een eerste bestelling inbegrepen.
Verzendkosten bij een bestelling zijn altijd € 7,95.

Kwalitijd 2.0
Kwalitijd 2.0 is een oude bekende in een nieuw jasje. Het is even tijd voor jezelf, gezellig met wat mensen samen knutselen. We werken met een complete kit van Stampin’Up. Je werkt dus voornamelijk met je eigen kit die je van te voren bij me bestelt. Dit zijn dan ook meteen alle kosten voor de activiteit. Je kan kiezen uit een complete kit van waarin je ook een stempelset, inkt en een stempelblok vindt, hiervan varieert de prijs van € 23,- tot € 31,- en een kit waarmee je zonder te stempelen leuke projecten kan maken. Deze kost € 14,50. Wat je over hebt in je kit, gaat natuurlijk mee naar huis. Ik zorg voor koffie, thee, iets lekkers en de begeleiding die je eventueel nodig hebt. 

Techniekworkshop
Met stempels, inkt en papier zijn ontzettend veel technieken mogelijk. Wil je leren hoe je prachtige achtergronden maakt? Of hoe je het toch voor elkaar krijgt om een “gouden” tekst op een kaart te maken? Dat zijn nog maar twee voorbeelden die voorbij kunnen komen in een techniekworkshop. Hou de agenda goed in de gaten, deze workshops zijn altijd snel volgeboekt. 

Workshop bij je thuis
Als je thuis een workshop wilt plannen, kunnen we altijd overleggen over hoe je dat graag zou willen invullen. Afhankelijk van de wensen wordt de prijs bepaald.