Over Stampin’Up!

Steeds heb ik het over Stampin’Up! Maar wat is Stampin’Up nou eigenlijk? En wat betekent Stampin’Up voor mij?

Stampin’Up is in de eerste plaats een bedrijf dat prachtige producten verkoopt om allerlei creatieve projecten mee te maken. Veelal kaarten, maar je kunt zeker ook denken aan decoratie voor je huis, leuke projecten voor een feest dat je wilt gaan geven, cadeauverpakkingen, de mogelijkheden zijn heel groot. De producten vind je niet in de winkel, maar zijn uitsluitend te koop via demonstrators zoals ik.

Stampin’Up werd in 1988 opgericht in de VS, door twee zussen. Shelli, 1 van de zussen, is nog steeds actief binnen Stampin’Up als voorzitter van de raad van bestuur. Haar dochter Sarah is sinds 2016 CEO. Zowel Shelli als Sarah zien we veel. Ze zorgen binnen Stampin’Up voor een sfeer, waarin “samen”, “creatief”, “gelijk” en “gezellig” de belangrijkste speerpunten zijn. Deze sfeer maakt het voor mij heel erg leuk om demo te zijn voor dit mooie bedrijf.

Een paar jaar geleden wilde ik graag meer producten van andere merken uitproberen en stopte met demo zijn. Ik heb van alles uitgeprobeerd en hiervan genoten, maar kwam er gaandeweg achter dat maar weinig merken de kwaliteit van Stampin’Up kunnen evenaren. Dus kwam ik toch steeds weer op Stampin’Up uit. Daarbij miste ik het sociale aspect van het demo zijn na een poosje heel erg, het “samen, gezellig en creatief”. De bloghops waar ik als demo aan mee kan doen, de demo-facebookgroepen waarin we het eindeloos over mooie papiertjes kunnen hebben, het team waar ik deel van uitmaakte en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik besloot weer in te stappen als demo.

En nu geniet ik er met volle teugen van. Ik zit in het team Stampin’ Sisters van de Pinkies, een Nederlandse tak van het Engelse team The Pinkies. We inspireren elkaar, we stimuleren elkaar, we steunen elkaar als het even moeilijk is, en vooral we delen onze liefde voor creativiteit met elkaar. En dit past helemaal bij de lijfspreuk van Stampin’Up!

Houden van wat we doen en delen waar we van houden,
om anderen te helpen genieten van creativiteit

en zo tot waardevolle resultaten te komen …
Hierin maken wij het verschil!