Agenda

Nieuwe workshops en andere creatieve activiteiten bij Stempel Hotspot Zaandam!!!!!

Woensdag 9 maart 20.00-22.00

Steek de kaarsjes maar aan! Er is een nieuwe kit, weer helemaal compleet en het is wel een hele vrolijke deze keer. Met het materiaal dat in de kit zit kunnen we 8 verjaardagskaarten maken. Maar natuurlijk kunnen we er veel meer mee. En dat gaan we ook doen, op woensdagavond 9 maart gaan we gezellig samen stempelen met deze kit.
 
We maken de 2 voorbeeldkaarten uit de kit, maar ik ga natuurlijk ook op zoek naar andere mogelijkheden met de stempels die in de kit zitten. En 1 van deze mogelijkheden gaan we ook maken deze avond. Er is plek voor 4 personen en je betaalt weer alleen de prijs van de kit, nml € 23,- Na afloop gaat je kit mee naar huis en kan je thuis lekker verder stempelen want alles zit erin, stempels, inkt, een stempelblok en alles wat je verder nodig hebt. Je hebt er alleen nog een schaar bij nodig. 
 
Gezellig als je komt! 

Alle activiteiten vinden plaats bij mij thuis.
Je kan je aanmelden door je via Deze pagina  op te geven, te mailen, te appen of te bellen.

Buiten deze activiteiten kan je me ook benaderen om bij je thuis iets te organiseren. Jij zorgt dan voor een aantal mensen, koffie/thee en wat lekkers erbij. Ik zorg voor de creatieve invulling en de materialen.