Agenda

Nieuwe workshops en andere creatieve activiteiten bij Stempel Hotspot Zaandam!!!!!

Love this Memory
Zaterdag 8 oktober 2022 van 13.00 tot 16.00 (inschrijving is inmiddels gesloten)

Deze middag gaan we de zomer even lekker herbeleven! Met de Love This Memory Notebook Kit gaan we een fotoboekje maken met de foto’s die jij erin wilt verwerken. De kit is compleet met stempels, inkt en een stempelblok en verder alles wat je nodig hebt om een superleuk fotoboekje te maken. Het enige wat je meeneemt zijn je foto’s. De kosten zijn € 31,- en het is bij mij thuis. 
Ik zorg natuurlijk voor koffie, thee en wat lekkers erbij.

Gezellig als je komt! 

Kerstkaartenbuffet

Herfst betekent ook dat het helemaal niet zo gek meer is om kerstkaarten te maken. Ik maak ze zelf ook al in augustus, maar ik geef toe, ik ben een nerd. Dat verwacht ik verder van niemand hoor. Ik zou het leuk vinden om een middag of avond te organiseren waarop we een stapeltje kerstkaarten gaan maken. Ik heb dit eerder gedaan. Ik maak dan verschillende voorbeelden met verschillende stempelsets. Je pakt de box met de kaart die je wilt maken, in de box zit alles wat je ervoor nodig hebt. Het zijn geen ingewikkelde kaarten, zodat je ongeveer een half uurtje per kaart bezig bent en zo zeker een stuk of 4 kaarten kan maken. Als je klaar bent met je kaart, pak je weer een andere box. Ik help waar nodig en er zullen ook wel een paar eenvoudige techniekjes in verwerkt worden die ik dan uitleg of voordoe. Ik plan nog even geen datum, wil eerst weten of er interesse voor is. Dus wil je me laten weten of je hieraan mee zou willen doen? En of je dit graag op een middag in een weekend zou willen doen, of een doordeweekse avond? 

De kosten zullen € 20,- zijn, en dat is natuurlijk inclusief koffie, thee, wat (kerstigs) lekkers erbij en alle materialen die nodig zijn. Het is een hele leuke manier om met heel verschillende stempelsets te kunnen werken zonder ze allemaal te hoeven aanschaffen. Ik hoor graag van je! 

Alle activiteiten vinden plaats bij mij thuis.
Je kan je aanmelden door je via Deze pagina  op te geven, te mailen, te appen of te bellen.

Buiten deze activiteiten kan je me ook benaderen om bij je thuis iets te organiseren. Jij zorgt dan voor een aantal mensen, koffie/thee en wat lekkers erbij. Ik zorg voor de creatieve invulling en de materialen.