Agenda

Nieuwe workshops en andere creatieve activiteiten bij Stempel Hotspot Zaandam!!!!!

Koffie en Kaart in het Fronikmuseum
Zondagochtend van 10.30 tot 12.30
29 januari 2023
26 februari 2023
26 maart 2023
30 april 2023
25 juni 2023

Je kan binnenlopen om een kaart te maken die ik heb voorbereid en een bakkie koffie of thee te drinken. De kosten zijn € 4,- en dat is incl het materiaal voor 1 kaart, een kopje koffie/thee en iets lekkers erbij. Een deel van de opbrengst is bestemd voor de buurtboerderij. Je hoeft je niet aan te melden voor deze activiteit. 

Het adres is Westzanerdijk 150 in Zaandam

Kennismakingsbijeenkomst

Woensdagavond 25 januari 2023 20.00 tot 21.30

Deze activiteit is bestemd voor mensen die Stempel Hotspot Zaandam nog niet kennen. Ik vertel over de activiteiten die ik organiseer en over Stampin’Up. Er liggen catalogi klaar waar je er 1 van mee naar huis kan nemen. Uiteraard maken we ook een kaart zodat je zelf kan ervaren hoe fijn het is om met de materialen van Stampin’Up te werken. Als je Stempel Hotspot Zaandam zelf wel al kent, maar iemand meeneemt die nog onbekend is, ben je ook van harte welkom.

Adres: De Tribune 1 Zaandam
Kosten: Geen
Maximaal aantal personen: 5

Workshop Kit en Meer

Zaterdag 18 februari 14.00 tot 16.30

Wauw er is een hele leuke complete kit bijgekomen. In het Nederlands heet ie “Bedankje” en je kan met de materialen die in de kit zitten 9 hele vrolijke kaarten maken. En natuurlijk zitten er ook enveloppen bij. Met deze kit gaan we aan de slag deze middag. Een paar van de voorbeeldkaarten maken, maar vooral ook kijken wat er nog meer mogelijk is met deze kit! Je werkt met je eigen kit, aangevuld met een leuk workshoppakketje voor het project wat we buiten de voorbeeldkaarten gaan maken. Wat je overhebt van de kit en het workshoppakketje neem je mee naar huis, dan kan je thuis nog lekker verder knutselen.

Adres: De Tribune 1 Zaandam
Kosten: € 25,- (incl eigen kit, workshoppakketje en koffie/thee en wat lekkers erbij)
Maximaal aantal personen: 5
Je kan je aanmelden t/m zaterdag 4 februari

Op de foto’s hieronder zie je de voorbeeldkaarten die je kan maken met de kit, en welke materialen er allemaal in de kit zitten.


Je kan je aanmelden door je via Deze pagina  op te geven, te mailen, te appen of te bellen.

Buiten deze activiteiten kan je me ook benaderen om bij je thuis iets te organiseren. Jij zorgt dan voor een aantal mensen, koffie/thee en wat lekkers erbij. Ik zorg voor de creatieve invulling en de materialen.