Home

Welkom bij Stempel Hotspot Zaandam!

Bij Stempel Hotspot Zaandam kan je creatief aan de slag met de mooie producten van Stampin’Up!® De basis is inkt, papier en stempels. Doordat alles heel mooi op elkaar is afgestemd kom je al snel tot een resultaat dat je zal doen verbazen en waar je trots op zult zijn. Ik vind het fijn om met kleine groepen te werken, zodat het meestal gewoon bij mij thuis kan en ik genoeg aandacht voor iedereen kan hebben. Dit maakt dat de activiteiten relaxed en laagdrempelig zijn. In de agenda kan je zien welke activiteiten de komende tijd gepland zijn.

Bij Stempel Hotspot Zaandam kan je ook terecht om de producten van Stampin’Up!® te bestellen. Dit kan rechtstreeks via mijn webwinkel of door mij een mail te sturen, dan regel ik je bestelling. Je bestelling wordt naar je huis gestuurd, de verzendkosten zijn altijd € 7,95. Je kan ook met mij meebestellen en je bestelling bij me ophalen. Je betaalt dan € 2,- als bijdrage in de verzendkosten.

Als dank voor je bestelling ontvang je altijd een handgemaakte kaart van mij, bij bestellingen vanaf € 60,- ontvang je ook een Stampin’Up verrassing! Altijd leuk, een extra cadeautje 🤩.

Voel je welkom, ik hoop je binnenkort bij een van de workshops te zien.

Groetjes Jacqueline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s