Even voorstellen…

Ik ben Jacqueline Bobeldijk

Onafhankelijk demonstratrice bij Stampin’Up!

Als je me vraagt in 1 zin uit te leggen wie ik ben, gaat dat me natuurlijk nooit lukken. Maar ik kan proberen het in een klein stukje te vatten. Behalve demo bij Stampin’Up, ben ik ook activiteitenbegeider in een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking en moeder van 2 hele leuke zoons van 15 en 12 jaar.

Creativiteit is altijd belangrijk geweest in mijn leven, als klein meisje maakte ik oorbelletjes, kunstwerken met foto’s en geurpennetjes, later werden dat gedecoreerde taarten en sinds een paar jaar ben ik verslingerd aan papier, inkt en stempels.

Verbinden is ook altijd belangrijk geweest voor mij. Ik vind het ontzettend leuk om mensen uit verschillende hoeken bij elkaar te brengen en iets te bieden wat ze verbindt. Hierin biedt Stampin’Up mij een heel leuk en fijn platform. Door creatieve actitiviteiten aan te bieden in een kleine setting is er veel ruimte tijdens een activiteit om elkaar te leren kennen.

Ik hoop dat je een klein beetje een beeld van me hebt gekregen, het gezicht achter Stempel Hotspot Zaandam. En hoop je een keer te mogen begroeten tijdens een van de creatieve activiteiten.


Waarvoor kan je bij mij terecht?

  • Creatieve activiteiten en workshops
  • Informatie over de producten van Stampin’Up!
  • Bestellen van producten van Stampin’Up!
  • Begeleiding als je zelf besluit demonstrator bij Stampin’Up! te worden