Snowflake Showcase Part IV

banner
Leuk dat je komt kijken bij onze vierde en laatste van onze inspiratieblogs voor de Snowflake Showcase suite. Deze week heb ik de kerstboomstempel uit Snow is Glistening weer op een andere manier gebruikt :). 

PPAT4707.png

In de hartjes (een stempeltje uit Wood Words) zit namelijk het patroon van de kerstboom. Hoe doe je dat…
Ik heb de kerstboom eerst beïnkt met Shaded Spruce en deze beïnkte stempel gebruikt als stempelkussen voor het hartje. Zo komt het patroon van de kerstboom op het hartje en kon ik er een afdruk mee maken. Dit heet de ‘Kissingtechnique’ het ene stempeltje geeft een kusje aan de andere stempel en dat geeft een lief resultaat. De achtergrond heb ik verder bestempeld met stempels uit Snow is Glistening in Lemon Lime Twist en Shaded Spruce. Het papier dat ik heb gebruikt is Shimmery White. En over Shimmery White wil ik graag nog iets extra vertellen.

Op de foto kan je het niet goed zien maar in Shimmery White zit een heel mooi glinstertje. Zo’n glinstertje dat je ziet als je ’s avonds in het donker naar huis fietst, het steenkoud is en je opeens op de straatstenen een verraderlijk  glinstertje ziet waardoor je beseft dat het eigenlijk spiegelglad is. Gevaarlijk maar zo mooi! Shimmery White is verre van gevaarlijk, maar wel zo mooi dat ik het eigenlijk al prachtig vind om naar te kijken zelfs als er nog niets mee gedaan is. Op Shimmery White kan je ook met water spelen. Sproeien met een spritzer met inkt en water, vegen maken met je aquabrush of met je watercolorpencils inkleuren en dan met blenderpen of aquabrush verder bewerken. Een prachtig veelzijdig stukje papier dus! 

Ik hoop dat jullie m’n kaart mooi vinden en deze techniek ook eens gaan proberen, ik zie graag je resultaat! Ik nodig je uit om ook te kijken bij mijn teamgenoten, de links naar hun inspiratieblogs vind je hieronder. 

Annette
Monique

Groetjes Jacqueline

Hier zie je de producten uit de Snowflake Showcase:

Hier kan je je inschrijven voor de Stempel Hot Post, rond de 20e van iedere maand krijg je deze leuke mail met nieuws over de activiteiten van Stempel Hotspot Zaandam en de nieuwtjes van Stampin’Up! Met vaak ook een speciale aanbieding voor de lezers van de Stempel Hot Post! 

Iedere woensdagavond doe ik een mee-bestelling, je kan dan tot 19.00 doorgeven wat je wilt bestellen. Je betaalt €1,- mee in de verzendkosten en we spreken af wanneer je je bestelling bij me komt ophalen.
Bij bestellingen van €70,- of meer worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Kijk in de  agenda voor de activiteiten van Stempel Hotspot Zaandam,
ik hoop je binnenkort te zien!

Het is nu ook mogelijk via m’n webshop te bestellen!
Uiteraard stuur ik je dan ook een bedankje toe

 

2 gedachten over “Snowflake Showcase Part IV”

  1. Wat slim Jacqueline om die kerstboom te kussen met je hartjes, gaaf. Ik vind het een prachtige kaart geworden, leuk je uitleg er bij. Ik denk dat ik ook eens ga proberen te kussen, eens zoeken of ik daar ook stempels voor bezit. Lieve groetjes, Gerrie en nog een fijne zondag.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s