Fairy dust

70B03F01-260B-44FC-87F0-F0EE24C111A8

Zaterdag maakte ik deze kaart voor een vriendin. Met wat liefde, vertrouwen en af en toe een beetje fairy dust komen we er wel. De achtergrond maakte ik met Distress Crayons. Dit is een soort wasco, maar bij deze kan je het ook weer met water bewerken. Dus ik maakte met de crayons banen in verschillende kleuren en met m’n vingers liet ik het wat door elkaar lopen. Vervolgens legde ik er een stencil van CraftaScope op en door er met een babydoekje overheen te wrijven haalde ik weer kleur weg en kwam het patroon van het stencil te voorschijn. Superleuke techniek, leuk om te doen en het resultaat vind ik altijd heel apart en verrassend.

Ik gebruikte daarna nog een ander stencil van CraftaScope en sponsde hier inkt doorheen. Er zijn zoveel leuke manieren om stencils te gebruiken, met allemaal weer een ander effect. Vervolgens stempelde ik de blaadjes uit de Leaves Tree Retro stempelset, ook alweer van CraftaScope en met de stempels uit een lieve elfjesstempelset van Stampin’Up maakte ik de kaart verder af. 

Ik heb tegenwoordig zoveel plezier in technieken uitproberen, en ook gewoon maar uit te proberen wat ik kan met de spullen die ik heb. Dit leidt vaak tot achtergrondjes en projecten die niet ‘af’ zijn, en waar ik dan geen blog over ga schrijven. Het leidt ook tot ideeën voor workshops, maar ook die ideeën zijn nog niet ‘af’. Het kan ook wel even duren voor de ideeën echt omgezet gaan worden in activiteiten in de agenda. Er is hier momenteel thuis nogal veel te regelen, wat echt goed afgerond moet worden en waar voorlopig even mijn tijd en energie voor nodig zijn. 

Hopelijk toch tot snel. 

Groetjes Jacqueline

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s