Teamdag 23 oktober 2021

Gisteren hadden we een teamdag met de Stampin Sisters. Het was voor het eerst dat ik ons team live zag. Wel al een keer een zoommeeting gehad, maar dit is een stuk fijner en gezelliger!

Om te beginnen met de swaps! Swappen is een van de leukste momenten van de meeting. Iedereen maakt iets voor alle anderen, een kaart of iets anders. Die leuke potjes met vogelvoer waren mijn swaps. En wat ik allemaal terugkreeg zie je op de volgende foto…

Maar dat was niet de enige verwennerij deze dag. Marion, onze teamleider, had in het voorjaar voor ons een aantal uitdagingen bedacht. En degenen die 1 van deze uitdagingen had behaald kreeg applaus, een mooie kaart en mag een bundel (dus stempelset met een pons of met dies) uitzoeken. En laat ik nou 1 van degenen zijn die applaus kreeg 🤩. Ik kreeg deze mooie kaart van Marion en het potje met snoepjes kreeg ik omdat ik verhuisd ben en m’n knutselplek heb ingericht. Wat een verwennerij!

Natuurlijk werd er ook geknutseld! Marion had een prachtig pakket samengesteld waarmee we een heel lief boekje met kleine tags hebben gemaakt en we maakten met een leuke techniek een tag die we aan een techniekenring hangen. Het is de bedoeling dat we iedere teamdag een tag voor de ring maken.

Al met al was het een topdag! Heel gezellig, lekker bezig, elkaar weer inspireren en vooral weer samen!
Bedankt ladies! Ik heb genoten!

Groetjes Jacqueline

2 gedachten over “Teamdag 23 oktober 2021”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s