Blog hop van de Nederlandse demo’s: Passie & Plezier

Welkom bij de bloghop van de Nederlandse StampinUp demo’s! Het thema van deze maand is Passie & Plezier. Je bent hier met de bloghop begonnen, of je komt bij Ilse vandaan. Ik hoop dat je na het lezen van mijn blog doorhopt naar Annette.

Passie & Plezier, dat is niet zo moeilijk. Ik vind het altijd fijn om bezig te zijn met papier, inkt en stempels. Maar dit thema zette me toch aan het denken wat ik dan het allerleukst eraan vind. En dat is het meedoen aan dit soort uitdagingen. De maandelijkse bloghop, maar ook bijvoorbeeld een challenge waar ik op dit moment ook aan meedoe, nml de bingochallenge. Er is een bingobord met allerlei dingen waaraan een project moet voldoen, bijvoorbeeld “embossing” of “kaart voor de koningin”. Bij iedere kaart of project mag je twee vakjes aankruisen waar het aan voldoet. En voor 30 mei moeten alle vakjes gevuld zijn om Bingo te mogen roepen. Het is een bingokaart met 16 vakken, dus moet ik minimaal 8 projecten maken om m’n kaart vol te krijgen. En dat gaat lukken, ik ben nu op de helft. Deze kaart maakte ik voor deze bloghop, maar ik kan er ook twee vakjes mee afkruisen, twee vliegen in 1 klap!

Ik heb een hele mooie nieuwe achtergrondstempel, de Pretty Medallion. Het is 1 grote stempel waarmee ik zoveel inspiratie heb. Waaronder dus dit idee, embossen met goud op zwart. Lekker chique. De bijenkoningin heb ik ook geembossed met goud en zo vind ik het wel een mooie kaart voor de koningin geworden. Ik hoop dat ze ‘m komt ophalen, dan kan ze meteen zelf ook een leuke kaart maken :). Op de foto zie je het niet zo goed, maar de bij zit op een transparant venstertje wat de kaart nog wat extra glans geeft. Verder wilde ik er niet teveel mee doen, de aandacht mocht gaan naar de mooie achtergrond en de kleuren. Wat vind je ervan?

Je kunt nu doorhoppen naar Annette en hieronder staan de links naar alle deelnemers van de bloghop, zodat je bij iedereen inspiratie kan opdoen.

Ilse van Vliet – Stampin Scout
Jacqueline Bobeldijk – Stempel Hotspot Zaandam
Annette Koolmees – Creaneeltje

Als je het leuk vind om deze kaart ook te maken, klik dan op de afbeelding, dan kom je in m’n webshop waar ik de materialen die ik heb gebruikt heb klaargezet. Bij vragen, ik help je graag!

Groetjes Jacqueline

2 gedachten over “Blog hop van de Nederlandse demo’s: Passie & Plezier”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s