Sale-a-Bration startpakket

Yessss, vandaag is Sale-a-Bration begonnen!!! In mijn vorige blog had ik het er al over dat het in deze 2 maanden extra leuk is om Stampin’Up producten te bestellen. Bij een bestelling vanaf € 60,- kan je namelijk gratis een product uitzoeken uit de speciale Sale-a-Brationbrochure (als je op de afbeelding klikt kan je meteen kijken welke producten dat zijn).

Maar nog leuker is het startpakket!!! Normaal gesproken is het startpakket waarmee je je inschrijft als demo bij Stampin’Up al heel voordelig, maar nu tijdens Sale-a-Bration kan je er echt niet omheen. Je hebt 3 verschillende opties die ik straks voor je op een rijtje zet. Eerst wil ik even benadrukken dat de aankoop van een startpakket je absoluut niet verplicht om actief demonstrator van Stampin’Up te worden. Wil je alleen gebruik maken van het startpakket is dat helemaal prima.

Als je het leuk vindt om demonstrator te blijven bij Stampin’Up, kan dat ook. Je krijgt dan op iedere bestelling die je doet minimaal 20% korting, en je komt in mijn verse team wat je veel gezelligheid en inspiratie oplevert. Daarbij help ik je bij de vragen die je hebt.

Dan nu de opties waaruit je kan kiezen tijdens Sale-a-Bration…

  • Optie 1: De exclusieve mini-stans- en embossingmachine in Boho Blue (ter waarde van € 77) + jouw selectie Stampin’ Up!-producten ter waarde van € 230* voor slechts € 160.
  • Optie 2: De originele witte mini-stans- en embossingmachine (ter waarde van € 77) + jouw selectie Stampin’ Up!-producten ter waarde van € 230* voor slechts € 160.
  • Optie 3: Jouw selectie Stampin’ Up!-producten ter waarde van € 230* voor slechts € 129.

*Dat is € 55 méér aan producten dan het standaard startpakket!
Het startpakket wordt zonder verzendkosten naar je toegestuurd.

Wil je meer weten, neem dan vooral contact met me op, heb je eigenlijk al besloten het startpakket aan te schaffen kan je dit via deze pagina doen. Ik zie je graag in m’n team!

Groetjes Jacqueline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s