Easter Bunny

Als je bij mij een workshop komt doen, ligt er een leuk pakketje voor je klaar waarin de materialen die je nodig hebt voor de workshop zitten. En natuurlijk zit daar een leuk passend kaartje op. Afgelopen zaterdag gingen we aan de slag met de Easter Bunny bundel.

En dit was het kaartje wat op het materialenpakket zat. Bij dit kaartje gebruikte ik alleen de stempelset, zwarte inkt en Flirty Flamingo en een blenderpen. De hoekjes maakte ik met de Drie Toppers Pons. Eenvoudig te maken en toch een leuk extraatje voor op een cadeautje.

Ik wens je fijne paasdagen!

Groetjes Jacqueline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s