Countryside Inn Suite

Sinds ik mijn vorige blog schreef is er veel gebeurd. Een van de leukste dingen daarvan was dat de nieuwe jaarcatalogus uitkwam. Er zijn dus heel veel nieuwe stempelsets en andere nieuwe materialen. Gek genoeg moet ik altijd een klein beetje wennen, wil alles, word overweldigd, wil niets, en dan kan ik keuzes gaan maken. De eerste keuze die ik maakte was de Countryside Inn Suite. De stempel is een grote stempel met heel veel kaders, dat vond ik interessant en een uitdaging om te gaan gebruiken. Het designpapier vind ik prachtig én het heeft 2 vellen waar Stampertjes op staan. Aangezien mijn team De Stampertjes heet, kan ik nooit genoeg papier met Stampertjes erop hebben 😁🐰. De stansen zijn heel fijn omdat je daarmee alle kaders van de grote stempel apart kan uitstansen. En dan zit er ook nog een leuke embossingfolder bij.

Kortom een suite (collectie van bij elkaar passende producten) waar je creatief heel veel kanten mee op kan! Deze kaarten maakte ik met de suite. De teksten komen uit andere stempelsets. Namelijk Biggest Wish (Hello) en Grassy Grove (Thank you). De kleuren van het designpapier zijn blauw, blauw, blauw en blauw. Maar dan wel allemaal verschillende soorten blauw! Een heerlijke verzameling van materialen om mee te werken. Wil je er meer over weten, of ook graag een nieuwe catalogus ontvangen? Neem vooral contact met me op, ik help je graag verder.


Groetjes Jacqueline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s