Mannenkaart

IMG_1220

Mannenkaarten zijn altijd een beetje lastig. De stempelwereld is toch meer op vrouwen gericht. Geeft niks, vrouwen zijn nu eenmaal wat meer freubelig dan mannen. Ieder z’n meug zullen we maar zeggen. Het is natuurlijk wel zo dat ook mannen zo af en toe jarig zijn. En dan is het ook leuk om een eigengemaakte kaart te kunnen sturen. Er zijn wel stempelsets die heel goed voor mannenkaarten gebruikt kunnen worden, maar je kunt ook kijken hoe je je kaart kunt opstoeren met de kleuren inkt, cardstock en de stempelsets die je hebt.

Voor deze kaart heb ik veel donkerblauw gebruikt, cardstock en dsp Night of Navy, en cardstock en inkt Dapper Denim. Hier en daar wat real red er tussendoor en een stukje Night of Navy baker’s twine. De stempelsets die ik heb gebruikt Touches of Texture, Designer Tee (nog uit de Sale-a-Bration) en Letters for you. Touches of Texture is eigenlijk best een vrouwelijke stempelset, maar zo in de achtergrond zijn een aantal stempels hiervan heel goed te gebruiken voor mannelijke kaarten.

Een gedachte over “Mannenkaart”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s