On Stage

Wat een belevenis!!!
Na een beetje filestress kwamen we aan in de jaarbeurs in Utrecht. Bij het inchecken kregen we meteen een mooie Stampin’Up! Tas met allerlei leuke dingen erin waaronder een stempelset uit de nieuwe voorjaars en zomer catalogus die er aan zit te komen. De dag zat goed in elkaar. We kregen informatie vanuit Amerika waar het grote 3-daagse On-Stage Live werd gehouden en we kregen de nieuwe voorjaars/zomercatalogus én de Sale-a-Bration catalogus voor 2018 uitgereikt!
Tussendoor werden steeds stempelsets verloot.

Een aantal demonstrators waren gevraagd om een presentatie te geven met producten uit de nieuwe catalogi. Hartstikke leuk, want je krijgt meteen allerlei inspiratie aangereikt. ’s Middags mochten we zelf aan de slag met de nieuwe producten. En ik kan je zeggen dat er ontzettend veel leuks aan zit te komen! Ik mag nog niets laten zien, maar binnenkort wel.

Een heel mooi onderdeel van de dag was het uitwisselen van de swaps. De swaps die ik had gemaakt heb ik in m’n vorige blog laten zien. Ik had er veertig gemaakt, die heb ik allemaal uitgeruild met andere demo’s, dus ik kreeg veertig cadeautjes terug. Op de eerste foto zie je ze uitgestald. Ik dacht dat ik er aardig aandacht aan besteed had, maar jemig, er waren erbij…. Echt geweldig! Het is ook meteen een hele leuke positieve manier om met elkaar in contact te komen. Op de tweede foto zie je de cadeautjes die ik van m’n teamgenoten kreeg. Het was meteen een leuke dag om een paar medeteamleden te leren kennen.

Al met al was het een hele leuke, maar vooral ook heel inspirerende dag, waarop we verschrikkelijk zijn verwend. Ik ging naar huis met een hele stapel stempelsets uit de nieuwe catalogus en nog veel meer. Om mijn goede vriend Takel maar weer eens te citeren: “ik was zo blij als een tornado op een camping!”

IMG_2769.JPG

Word je enthousiast van dit verhaal en zou je dit zelf ook graag willen meemaken? Je kan zelf ook demo worden en profiteren van alle leuke dingen die dit met zich meebrengt. Ik noem maar even: een aantrekkelijke korting op je aankopen, een startpakket t.w.v. € 175,- dat je helemaal zelf samenstelt met wat je graag wilt uit de catalogi van Stampin’Up die nu gelden. Hier betaal je dan € 129,- voor en je krijgt het gratis thuisgestuurd. Daarbij krijg je een pakket om je business op te starten. Wil je hier eens rustig over praten, neem gerust contact met me op. Dan vertel ik je alles wat ik je erover kan vertellen.

Hier kan je de maandelijkse nieuwsbrief van Stempel Hotspot Zaandam aanvragen. Zo blijf je op de hoogte van de workshops, andere activiteiten en acties van Stempel Hotspot Zaandam en de laatste nieuwtjes van Stampin’Up.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s