On Stage en swaps!!!

Vandaag ga ik naar On Stage, dit is een groot evenement voor alle demonstrators van Stampin’Up!!! Het is voor mij voor het eerst, dus ik ben heel  benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren. Ik heb begrepen dat we veel nieuwe informatie krijgen en dat het vooral heel erg leuk en gezellig is. Ik heb er zin in!!!

Nu is het gebruikelijk om ‘swaps’ mee te nemen. Dit zijn kleine attenties voor de andere demo’s die je met elkaar kan ruilen. Op deze manier geef en krijg je weer nieuwe inspiratie. Ik vind het een superidee. Nu hoor ik ook bij een team met leuke teamgenootjes. Een aantal teamgenootjes ga ik voor het eerst zien. Voor de teamgenoten heb ik iets groters gemaakt, namelijk zo’n leuk minipizzadoosje met zelfgemaakte Rocky Road erin.

Voor de teamswaps (de doosjes) heb ik gebruikt:
– Mini Pizza Boxes
– Cardstock: Whisper White, Lemon Lime Twist en Early Espresso
– Foil Sheet Copper
– inkt: Memento Black, Early Espresso, Dapper Denim, Lemon Lime Twist, Cherry Cobbler en Old Olive
– Stampin’Blends: Crumb Cake, Old Olive, Bermuda Bay
– Colorful Seasons Bundel
– Copper Trim
– Rhinestones
– Banner Triple Punch
– Layering Circles Framelits
– Stitched Shapes Framelits

Voor de andere swaps heb ik gebruikt:
– Cardstock: Real Red en Pool Party
– Quilted Christmas DSP
– inkt: Real Red
– stempelset Feelings of Christmas
– Envelope Punch Board
– Layering Circles Framelits
– Stitched Shapes Framelits
– Solid’s Baker’s Twine, eerst Whisper White, en toen die op was ben ik overgestapt op Very Vanilla

Ik laat jullie zondag of maandag weten hoe het was en dan kan ik ook laten zien welke swaps ik heb gekregen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s