De laatste dagen van de DSP aanbieding

DSP_SHARABLE_GIF_PAINTED_AUTUMN_NA_UK_SP

Tot en met dinsdag 31 oktober kan je nog gebruik maken van de Designer Series Paper aanbieding van Stampin’Up! Als je drie pakken koopt krijg je de vierde cadeau. Je bepaalt zelf welke je gratis krijgt, dus dat mag ook de duurste zijn.

Hier kan je de maandelijkse nieuwsbrief van Stempel Hotspot Zaandam aanvragen. Zo blijf je op de hoogte van de workshops, andere activiteiten en acties van Stempel Hotspot Zaandam en de laatste nieuwtjes van Stampin’Up.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s