Legerbroekenkaarten

IMG_1489

Ik vind het heerlijk om nieuwe technieken uit te proberen. Nu weet ik niet of deze techniek nieuw is, maar voor mij was ie het zeker! Met de kleuren Crumbcake, Soft Suède, Old Olive en Lemon Lime Twist heb ik flink zitten vegen en direct met de inktpad op een stukje Very Vanilla gestempeld. Dit heb ik als achtergrond gebruikt voor de happy birthday kaart. De basis is Crumb Cake cardstock. De tekst en de sterren komen uit de veelzijdige set Better Together en zijn met Old Olive en Soft Suede gestempeld op een stukje Very Vanilla cardstock waar ik met de Layering Circles Framelits een cirkel van heb gemaakt. Dit is een eenvoudige kaart die te gebruiken is voor stoere jongens, stoere meiden, stoere mannen en stoere vrouwen. Laten we het een genderneutrale kaart noemen 😊.

Bij de roze kaart heb voor de achtergrond dezelfde techniek gebruikt, alleen heb ik in plaats van de kleur Lemon Lime Twist, Pink Pirouette gebruikt. En in plaats van Very Vanilla cardstock, Whisper White cardstock. Het roze cardstock  is ook Pink pirouette. En het varkentje is ook weer gestempeld in deze kleur en komt uit de stempelset This Little Piggy. De vorm heb ik gestanst met een ovaal uit de Stitched Shapes Framelits. Dit is echt een musthave als je kaarten maakt. Het is een set met cirkels, vierkanten en ovalen in verschillende formaten, en ze hebben allemaal zo’n fijn stikselrandje. Ook heel mooi bij je kerstkaarten! Je kan deze Framelits in de jaarcatalogus vinden op pagina 214. Nog een strikje gemaakt van Linen Tread en een paar Rhinestone jewels erbij geplakt voor een stoer, maar toch lief meisjeskaartje.

Wil je deze gave achtergrond leren maken? Hij gaat aan bod komen bij de techniekenworkshop op woensdagavond 8 november. We gaan dan verschillende achtergronden maken. Je kan de gegevens in de Agenda vinden en je kan je hier opgeven voor deze gezellige stempelavond!

2 gedachten over “Legerbroekenkaarten”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s