De catpunch

IMG_1463

Op de halloweenpagina van de herfst/wintercatalogus staat een ontzettend leuke catpunch. Nu doen we hier niet zoveel met halloween, maar zo’n leuke kat kunnen we natuurlijk evengoed wel gebruiken. Voor deze kaart heb ik een romantische achtergrond gemaakt op glossy cardstock. Dit cardstock heeft een mooie glanslaag waar je heerlijke technieken op kan loslaten. De kat heb ik twee keer uitgeponst en de tekst komt uit de veelzijdige stempelset Better together. Deze set valt in eerste instantie niet zo op, maar hij heeft hele mooie en vooral bruikbare teksten voor allerlei gelegenheden.

Zou je ook wel eens iets willen maken met de materialen van Stampin’Up!®? Dat kan! In de Agenda kan je zien welke activiteiten de komende maanden gepland staan en je kan je hier opgeven. Daarbij kan je alle materialen bestellen bij Stempel Hotspot Zaandam. Ik verzorg met plezier je bestelling.

Groetjes Jacqueline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s