Met de kennis van nu

IMG_1418

Ongeveer een jaar geleden maakte ik kennis met Annette en daarmee met Stampin’Up!® We raakten aan de praat en ik werd enthousiast. Ik kreeg een catalogus mee en kwam de dag daarna de deur niet uit omdat ik alleen maar de catalogus wilde doorkijken en ideeën m’n hoofd in wilde laten stromen. Vormgeven is altijd een deel van mij geweest. Als kind maakte ik van alles van kraaltjes, ijzerdraadjes, nylon enzovoorts. Zelf een ontwerpstudio gehad voor grafische ontwerpen, jarenlang in de grafische sector gewerkt en de laatste jaren veel bezig geweest met het vormgeven van taarten in allerlei hoogtes en vormen. De taarten werden te bewerkelijk, dus dat stond op een laag pitje. Papier en inkt stonden te dringen om m’n leven weer in te komen! Een paar weken later plaatste ik m’n eerste bestelling bij Annette. Twee stempelsets en 2 kleuren inkt. In de loop van dit jaar heb ik zoveel bijgeleerd en met ontzettend veel plezier allerlei dingen gemaakt. Veel kaarten, die steeds mooier werden, maar ook veel cadeautjes waar ik mensen blij mee maakte, en decoraties voor in huis.

Voor deze kaart heb ik één van de stempelsets en een kleur gebruikt die in m’n eerste bestelling zaten. De kleur Tempting Turquoise gebruik ik vaak, maar de stempelset was een beetje in de vergeethoek geraakt (hij is ook niet meer te verkrijgen overigens). Met de kennis van nu en uiteraard de uitbreiding van m’n stempelspullencollectie kon ik er nu veel meer mee dan toen ik net begon. En toch waren die eerste stempelafdrukken en de bijkomende trots magisch, een gevoel dat ik niet snel zal vergeten.

Groetjes Jacqueline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s