CraftaScope Monthly Blog Hop November 2019: Recycle

header

Welkom bij de maandelijkse CraftaScope Bloghop. Ook deze maand zijn we met z’n tweeën. Ik nodig je uit om na het lezen van mijn blog naar de blog van Bryan te hoppen.  Het thema van deze maand is Recycle! Hergebruiken van iets wat je anders weg zou gooien. Natuurlijk is het heerlijk om nieuw papier te gebruiken om iets te maken, maar eigenlijk zijn er best veel dingen die we kunnen hergebruiken door er bijvoorbeeld een cadeaudoosje van te maken. En dat is wat ik gedaan heb. Ik bewaarde theedoosjes en koos er voor dit project 1 uit om een cadeaudoosje te maken, voor iemand die het op dit moment zwaar heeft. De andere bewaar ik voor een andere keer. 

Welcome to the monthly CraftaScope Bloghop. Bryan is joining me this month again. I invite you to hop on to Bryan’s blog after reading my blog. This month’s theme is Recycle! Reuse something you would otherwise throw away. Of course it is wonderful to use new paper to make something, but actually there are quite a few things that we can reuse by, for example, making a gift box out of it. And that’s what I did. I saved tea boxes and chose 1 for this project to make a gift box for someone who is currently struggling. I save the other for another time.

IMG_0510
IMG_0517
Ik gaf het doosje eerst een basislaagje met okergele acrylverf en gesso. Daaroverheen gebruikte ik het stencil Weeping Willow en sponsde hier doorheen met okergele en bruine inkt. Lekker herfstig. Voor zover het lukte deed ik dit ook aan de binnenkant van het doosje.

I first gave the box a base layer with ocher-yellow acrylic paint and gesso. On top of that I used the Weeping Willow stencil and sponged through it with ocher yellow and brown ink. Nice autumncolors. As far as it worked I also did this on the inside of the box.

IMG_0513
Met de stempelset Leaves tree retro stempelde ik verschillende blaadjes en knipte deze uit om ze op het doosje te kunnen plakken. Daarna stanste ik 3 verschillende blaadjes met de Retro Leaves stanzen uit koperpapier en stempelde ik de tekst met Versamark-inkt en embosste dit met koper embossingpoeder. De blaadjes en de tekst plakte ik samen op de bovenkant.

With the stamp set Leaves tree retro I stamped several leaves and cut them out to be able to stick them on the box. Then I cutted out 3 different leaves with the Retro Leaves dies from copper paper and stamped the text with Versamark ink and embossed this with copper embossing powder. I glued the leaves and the text together on the top.

IMG_0516
Nu alleen nog iets troostends vinden om erin te doen en dan is mijn cadeautje klaar. Ik hoop dat jullie ‘m leuk vinden. Via de Next knop kan je naar de blog van Bryan hoppen, ik ben heel benieuwd wat hij heeft hergebruikt. 

Now only find something comforting to put in it and then my gift is ready. I hope you like it. Via the Next button you can hop to Bryan’s blog, I am very curious what he has reused.

next

De deelnemers aan deze blog hop zijn:
Bryan G Evans
Jacqueline Bobeldijk

Alle CraftaScope producten zijn te vinden in de Etsy shop van Nick.
All CraftaScope products can be found in the Etsy shop from Nick.

 

Het workshop/activiteitenprogramma is opnieuw gevuld!!! In de agenda kan je vinden welke activiteiten wanneer zijn gepland. Ik hoop je binnenkort te zien bij Stempel Hotspot Zaandam. 

Ontvang je de Stempel Hot Post al? Iedere maand informatie over de activiteiten van Stempel Hotspot Zaandam. Je kan je inschrijven via deze pagina. 

Nieuw!!! Wil je iemand verwennen met een handgemaakte kaart, maar ben je zelf niet in de mogelijkheid om er 1 te maken…. Stempel Hotspot Zaandam biedt nu ook handgemaakte kaarten aan. Je kan een afspraak maken om te kijken of er iets voor je bij zit. De kaarten kosten €2,- per stuk en als je er een luxe envelop bij wilt €2,50.
Ik moet hier wel bijzeggen dat het gaat om bestaande kaarten,
ik maak geen kaarten in opdracht. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s