Nieuwe catalogus!!!

IMG_1278Één van de leuke dingen van demonstrator van Stampin’Up!® zijn is dat je producten uit de nieuwe catalogus kunt bestellen voordat de catalogus ingaat op 1 juni. Deze kaart heb ik dan ook met een hele mooie nieuwe bundel gemaakt. Stempels en dies waarvan ik zeker weet dat ik ze het hele jaar kan gebruiken. Ieder seizoen zit erin! Deze keer heb ik wat mogelijkheden verkend met de set en twee nieuwe in-color kleuren: Powder Pink en Berry Burst.

De nieuwe catalogus kan je bij mij aanschaffen voor €5,-, voor deze €5,- krijg je ook de twee jaarlijkse seizoenscatalogi als ze verschijnen.  Als je daarna een bestelling plaatst van minimaal €50,- krijg je het bedrag wat je voor de catalogus hebt betaald terug. Als je naar 1 van m’n workshops komt, krijg je de nieuwe catalogus gratis!

Op maandag 12 juni is er weer KwaliTijd van 10 tot 12 uur. We gaan dan met deze set aan de slag en je kunt kennis maken met de nieuwe in-colors! De kosten zijn 3,50. Meld je snel aan voor de tafel vol zit! Contact

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s