Nieuw speelgoed!!!

IMG_1309

Gistermiddag had ik heerlijk de tijd om de producten uit de nieuwe catalogus uit te proberen. Nu vind ik het altijd heel leuk om nieuwe spullen te combineren met wat ik al heb om zoveel mogelijk te kunnen met al m’n materialen. Niet alles is meer verkrijgbaar, maar het geeft wel aan dat de nieuwe producten ook weer meer mogelijkheden geven aan je oude stempels.

Bij deze kaart ben ik aan de slag gegaan met de nieuwe embossingpaste. Een leuk nieuw product waarmee je heel makkelijk extra structuur kan aanbrengen aan je kaarten of andere projecten. Er is een set van vier maskers en een setje spatels bij te bestellen, waarmee je een compleet pakketje hebt om alles mee te doen. Ik heb nu het masker met de bakstenen gebruikt. Een leuk rommelig muurtje voor een fleurig tuintje waar kippetjes rondscharrelen uit de (niet meer verkrijgbare) Hey.Chick stempelset.
Het hekje heb ik gemaakt met 1 van de velletjes uit de Wood Textures Designer Series Paper Stack en de stoel uit de Seasonal Layers Thinlits. De bloemen en takken van het tuintje zijn een combinatie van de stempelsets Touches of Texture en Colorful Seasons.
Voor de voegen tussen de stenen, de kip en het ei heb ik de Watercolor Pensils gebruikt en een blenderpen.

De kleuren die ik heb gebruikt zijn Crumb Cake, Real Red, Old Olive, Lemon Lime Twist en Soft Sky. Het was weer heerlijk om te doen. Van te voren had ik wel een beetje een idee wat ik wilde bereiken, maar gaandeweg het proces komt er iets bij, gaat er iets af, pakt iets anders uit dan ik van tevoren bedenk, en zo kwam uiteindelijk dit kaartje eruit rollen.

2 gedachten over “Nieuw speelgoed!!!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s