Memories&More

 

Dat Stampin’ Up!® veel te bieden heeft wist ik al, maar het Memories&More systeem kende ik nog niet. Hoogste tijd dus om er kennis mee te maken!

Memories&More is een systeem om foto’s en andere herinneringen op een mooie, snelle manier te verwerken. Het bestaat uit albums, photo pocket pages (pagina’s waar je foto’s etc in kan schuiven) en Memories&More card packs. De Memories&More cardpacks zitten vernuftig in elkaar. De kaarten en stickervellen die erin zitten, passen perfect bij bepaalde bundels, dus qua kleuren en sfeer zit je al snel goed. Bovendien kan je de cardpacks daardoor ook heel goed gebruiken voor al je andere projecten en niet alleen voor je Memories&More albums.

Nu naar het album dat ik heb gemaakt. Mijn moeder is 85 geworden! We hebben bedacht dat we deze verjaardag zo lang mogelijk gaan vieren. Ieder kind heeft een uitstapje bedacht en op mijn verzoek op het formaat van het Memories&More album  een aankondiging gemaakt. Samen met foto’s heb ik hier een leuk, handzaam boek van gemaakt waar ze heerlijk in kan bladeren en zich kan voorbereiden op alle leuke dagen die nog komen.

Ik heb hierbij gebruikt:
Album Basic Black
Variety Pack photo Pocket Pages
Color Theory Memories&More Card Pack
Colorful Seasons Bundle
Color Theory Designer Series Paper
Stempelset Touches of Texture
Stempelset Labeler Alphabet
Inkt: Dapper Denim, Berry Burst en Old Olive
Cardstock: Dapper Denim, Berry Burst, Whisper White

Wil je meer informatie over Memories&More of Stampin’Up!®, neem dan Contact met me op, ik help je graag!

Groetjes Jacqueline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s