Hello Friend

IMG_1389

Hello Friend, gewoon een zomaar kaartje die altijd kan omdat het altijd leuk is om leuke post te krijgen. Ik heb dit kaartje gemaakt voor een challenge van Freshly Made Sketches.
Het is voor het eerst dat ik met zoiets meedoe, best leuk eigenlijk, het helpt me op andere ideeën te komen. Ik wilde het kaartje graag simpel houden zodat het accent op het hartje zou komen te liggen. De kleuren die ik gebruikt heb zijn Fresh Fig, Whisper White en Berry Burst. Het hartje en de tekst komen uit de Wood Words Bundle en verder heb ik de cirkels uitgesneden met de Layering Circles Framelits en het witte vierkant met de Stitched Shapes Framelits.

6 gedachten over “Hello Friend”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s